PRIVATNI ADS SERVER – OPEN SOURCE REŠENJE

lukartel 23. februara 2023. 0 Comments

Imate web sajt ili internet prodavnicu, hoćete da plasirate reklame na njemu. Bilo da se radi o reklamama koje je kod vcas na web sajtu neko kupio ili da se radi o Google reklamama ili bilo kojoj drugoj sktipti, sve možete da plasirate preko vašeg ličnog ADS servera, open source rešenja koja vodi kompleta oglasni menadžment na vašem sajtu ili na vašoj interet prodavnici.

U samom ADS serveru pdešavate zone na jednom ili više sajtova na kojima šelite da se prikazuju oglasi. Odvojeno postavljate banere koje vezujete za svoje zone i upravljate rotacijom na istoj poziciji procentualno. U svakom trenutku vidite koliko je bilo klikova na svaki baner, vidite koliko se puta oglas prikazivao u totaciji i sve ostale relevantne podatke.

Izrada web sajta može biti i sa implementiranim ADS rešenjem kako bi brzo i lako krenuli da zaradjujete. Uz dobru posećenost blogova ide i dobra zarada od reklama. Sve to treba integrisati u jedan sistem, koji daje dodatnu vrednost. Integrisanim kanalima stvarate pozitivno poslovno okruženje.

Upravljajte kroz svoj ADS server svim potrebnim parametrima, upravljajte CPC, PPC, podešavajte rotraciju zakupljenih oglasa i Google Ads-a, sve u jednom sistemu, bez opterećenja web sajta. Baloo Ads sistem je maksimalno kreiran u skladu sa svim naprednim standardima.

Baloo Ads sistem može da se integriše sa bilo kojim sajtom, sa bilo kom platfotmom ili sa bilo kojim programskim jezikom.

Izrada web sajta zahteva jedan ovakav sistem koji mu pruža jedinstvenu priliku za dodatnom zaradom.

328
AboutBaloo