Baloo Security - White hat
čišćenje malware-a i hakovanih sajtova
Baloo Security se bavi čišćenjem i oporavkom sajtova ankon hakerskih napada i napada web sajtova od strane malware-a i virusa. Mi smo tu da oporavimo Vaš sajt da uklonimo zloćudbe skripte da pregledamo kod. Često zbog sajber napada dolazi do neželjenih aktivnosti sa Vašeg domena, a često hosting provajderu isključuju website.

 

Ukoliko Vam je sajt meta sajber napada i malware-a, pozovite nas da sajt očistimo!

  • Suguran i očišćen sajt.
  • Sajt oporavljen od malware-a i hakerskog upada.
  • Neometan rad sajta na web hostingu.
  • Mesečnim održavanjem prevenciju napada.
  • Sigursnost sistema i podataka.
  • Uvek ažuriran web sajt (platforma, moduli, plugin-ovi).
Kako naš Baloo Security tim može da Vam pomogne

Veliko iskustvo, veliki broj očišćenih web sajtova, daju nam mogućnost da Vam damo savete kako da obezbedite Vaš web sajt na pravi način. Imamo tim White hat stručnjaka, koji može da Vas usmeri u pravom smeru da do napada ne dođe ili kako da se otklone posledice.

100+
zaštićenih sajtova
100+
očišćenih sajtova
Kako se zaštiti od hakerskih napada i malware-a
ceo svet

Hakerski napadi

Vaš sajt svaki dan je izložen hakerskim napadima. Redovni update je neophodan i ključ zaštite web sajta.
pregled

Redovna analiza fajlova

Redovni pregled fajlova i skeniranje fajlova. Ukoliko se utvrdi malware prisutstvo, treba što pre reagovati dok ne bude kasno. Brzina reagovanja je bitna.
forme

Zaštita login/register forme

Vrlo je bitno obezbediti frmu za logovanje i registraciju da ne dođe do nepoželjnih upada. Jako je bitno ograničiti logovanje, preventivno analizirati IP adrese, kao i napraviti propisane šifre.
Malware zaštita

Sistemi zaštite

Pored redovnog update-a sajta, postoje i drugi sistemi zaštite i prevencije od napada malware-a i ostalih virusa. Mi možemo da Vam pomognemo da uradimo sve što mislimo da je potrebno.
Spamovanje

Neželjeni sadržaj sa Vašeg sajta

Često se dešava da nakon upada hakera krene sa vašeg domena spamovanje korisnika, reklamiranje preko Vašeg domena, kako se zaštiti? Nemojte misliti da kraj, javite se da analiziramo napad.
Vreme

Pravovremena reakcija

Pravovremena reakcija je ona da se deluje preventivno da do napada ne dođe. Sve češće svedoci smo velike količine napada na sajtove u Srbiji i svetu. Radimo na prevenciji i na otklanjanju posledica napada.
Potrebano Vam je čišćenje web sajta
Pogledajte neke od naših projekata

Pogledajte neke od naših radova i studija slučaja za klijente. Spremni smo da čujemo i vaše zahteve i da ponudimio adekvatna rešenja, kako bi bili zadovoljni i kako bi povećali svoje poslovanje. Dobar, brz, prilagodljiv web sajt je danas preduslov za dolaženje do klijenata. Klijenti su sve zahtevniji, vole primamljiva rešenja.