01

Prilagođeno mobilnim uređajima i tabletima

Svakom kupcu se web sajt ili internet  prodavnica automatski prilagođava na mobilnom uređaju. Time dobijate veći broj kupaca i bolju pretragu na search pretraživačima.

02

Povećajte udeo u pretraživanju

Posete mobilnim i tablet uređajima Vašem web sajtu ili online prodavnici prevazilaze 50% svih poseta sajtu. Omogućavanjem odzivnog pregleda omogućićete kupcima koji poseduju ove uređaje da izvrše povoljnu kupovinu i povećaćete pregled e-prodavnice.

03

Pozitivan uticaj na SEO

Google u pretrazi favorizuje stranice prilagođene mobilnim uređajima i tabletima. Ovo će prevazići konkurenciju i povećati prodaju e-prodavnice.

04

Opcije da obogatite stranice

Baloo Vam omogućava da postavite osnovni izgled stranica na 1, 2 ili 3 kolone na web sajtu. Funkcijski blokovi kao što su korpa za kupovinu u internet prodavnici, meni, reklamni baneri itd. postavljaju se u pojedinačne kolone.

05

Postavljanje izgleda je jednostavna slagalica

Izgled stranice se bukvalno radi jednostavnim klikom miša poput slagalice u admin panelu web sajta ili online prodavnice. Kompletnu aktivnu e-prodavnicu po završetku radova možete pripremiti za nekoliko minuta.

06

Neograničene kombinacije boja u izgledu

Raspon boja na web sajtu ili e-commerce prodavnici je gotovo neograničen i može se prilagoditi bilo kojoj boji koja odgovara Vašim korporativnim bojama. Naravno, tu je i prilagođeni grafički ili tekstualni logo.

07

Sistemi za poređenje cena

Baloo Vam omogućava da internet prodavnicu povežete sa raznim sajtovima za poredjenje cena, preko xml fajla, preko specijalizovanih skripti i vidžeta. Na razne načine se može pristupiti feed-ovima, stablu kategorija i još mnogo toga.

Posebno ističemo sistem Hoopla.rs za poredjenje cena, gde možete jednostavno poslati svoj xml fajl i pronaći se u listanju cena. Budite korak ispred drugih!

08

Alat za remarketing za Google i Facebook

Podržavamo XML i CSV izvoz za Google Ads i Facebook Business Manager. Web lokacija implementira posebne kodove pomoću kojih možete da ciljate oglas ka proizvodima koje je kupac pregledao, ali još nije kupio.

09

SEO alati za ubrzavanje saobraćaja

Pored osnovnih SEO alata kao što su promena metaoznaka i njihovo dinamičko generisanje su i napredni alati koje Baloo koristi u pozadini za bolje SEO rezultate. Primeri uključuju automatsko preusmeravanje URL adresa u slučaju promena proizvoda, kategorija ili oznaka ili ispravno podešavanje kanonskih URL adresa tokom parametričnog filtriranja.

10

Poboljšana povezanost sa Google alatima

Podržavamo izvoz Google Sitemap XML-a i Google Merchant Center. Narudžbine se prenose u Google analitiku putem praćenja e-trgovine implementiranjem putem Google upravljača oznakama. Predlošci e-prodavnica uključuju Google Rich Snippets za proizvode, kritike i navigaciju kroz breadcrumb.

11

Programi lojalnosti kupaca

Kupci putem e-trgovine mogu biti nagrađeni za kupovinu u obliku bodova, koje kasnije mogu iskoristiti kao popust razmenom bodova za kupon za popust. Programi lojalnosti su podsticaj za ponovljene kupovine.

12

Pokloni za narudžbine i proizvode

Ubedljiv faktor u odlukama o kupovini su prednosti koje pružate kupcu. Jedan od njih su pokloni koje možete dodati svojoj porudžbini ili određenim proizvodima u online prodavnici.

13

Šifre popusta, količinski popusti i nivoi cena

Popusti su još jedan podsticaj za kupovinu. Različite kombinacije pravila kupona za popust omogućavaju njihovu upotrebu u različitim situacijama tako da ih možete koristiti na primer. za marketinške kampanje. Druga mogućnost je da koristite količinske popuste ili nivoe cena, gde možete podesiti individualne cene za svakog kupca koji pripada određenom nivou cena u internet prodavnci.

14

Preuzmite podatke od dobavljača i redovno ih ažurirajte

Baloo Vam omogućava preuzimanje i redovno ažuriranje proizvoda, kategorija, brendova, cena, zaliha itd. od dobavljača u svojoj internet prodavnici. Sve što moramo je da obrađujemo bilo koji format podataka u online prodavnici i vodimo računa o vezi.

15

Integracija računovodstvenih i ekonomskih sistema (ERP)

Podržavamo povezivanje naloga, faktura, kreditnih beleški i zaliha iz internet prodavnice sa različitim računovodstvenim i ekonomskim sistemima (ERP). Jednim klikom možete preneti sve svoje računovodstvene podatke iz online prodavnice u svoj program.

16

Vođenje knjigovodstvenih dokumenata i njihovih štampanih rezultata

Baloo omogućava izdavanje i beleženje naloga, faktura i kreditnih beleški. Ovi podaci su dostupni kupcu za preuzimanje u zoni kupca u internet prodavnici.

17

Helpdesk

Za komunikaciju koristimo helpdesk – web aplikaciju na kojoj možete slati svoja pitanja, zahteve ili porudžbine za opcionalne usluge bilo da se radi o web sajtu, internet prodavnici, SEO optimizaciji ili web hostingu. Naši zaposleni prijavljuju se radnim danima od 08:00 do 17:00.

18

Uputstvo za upotrebu

Možete da pregledate Baloo priručnik na web lokaciji. Detaljno opisuje svaku stavku za rad sistema web sajta ili internet prodavnice. Ažuriramo priručnik jer dodajemo nove funkcije.

19

Početni trening

Ako niste zadovoljni uputstvom, spremni smo da pokrenemo početnu ili dubinsku obuku o korišćenju Baloo platforme. Na osnovu našeg iskustva, procenjujemo da će trajanje jednog treninga biti 1-3 sata, zavisno od interesovanja.

20

Šifrovana komunikacija preko sigurnog HTTPS protokola

SSL sertifikati pružaju sigurnost za šifrovanje komunikacije. Upotreba HTTPS-a jedan je od kriterijuma za bolju optimizaciju pretraživača.

21

Svakodnevne sigurnosne kopije datoteka i baza podataka

Svakodnevno izrađujemo sigurnosne kopije podataka na serverima s mogućnošću oporavka podataka do pre 15 dana. Cilj za oporavak može biti parcijalni podaci (npr. samo određene datoteke) ili potpuno kompletni podaci iz određenog dana.

22

Kvalitetna serverska oprema

Baloo radi na namenskim serverima smeštenim u serverskoj sobi sa najvišim standardom tehnologije. Administratori servera dostupni su 24 sata dnevno, sa odgovorima u roku od nekoliko minuta. Nadgledanje usluga se vrši non-stop i u slučaju kvara rešenje se ispravlja gotovo odmah.

23

Koristimo najnoviju tehnologiju

Pronaći ćete samo najsavremenije tehnologije i postupke. Nastojimo da budemo u toku i budemo u toku sa trendovima, prođemo obuku i nadogradimo softver na najnovija proverena izdanja.

24

Višekorisnički administrativni interfejs

Baloo platformama može upravljati više administratora čiji su pristupi evidentirani u dnevniku baze podataka. Prijavljivanje sa dva faktora može se koristiti za još veću sigurnost. U okviru svog naloga, administratori imaju mogućnost komunikacije sa klijentom pod njihovim imenom u internet prodavnici.