Izrada web sajta kojim kortisnik sam upravlja, preduslov dobrog biznisa

lukartel 23. marta 2023. 0 Comments

Bavimo se izradom web sajta za kompanije, fizička lica, SEO optimizacijom, programiranjem na zahtev. Web sajt koji zadovoljava sve Google standarde, smatra se dobro izrađenim. Već duži niz godina, radimo izradu web prezentacija, sa i bez CMS podrške. Danas je naravno mnogo više sajtova koji sadrže CMS podršku, jer poenta je da korsinik sam može da upravlja svojim sadržajem i da ga menja. Ukoiko želite sajt sa CMS podrškom, to je jedna od sada traženih opcija.

CMS administracija Vam pruža mogućnosti da sami dodajte slike, tekst, da upravljate sadržajem sajta. Ukoliko se odlučite za ovu opciju, od nas dobijate i kratku obuku za rad u admin panelu. Mi svakom korisniku prižimo mogućnost da nauči rad kroz video tutorijale, da sam upravlja svojim CMS panelom. Bilo da se radi o nekoj od gotovori web platformi CMS ili custom odrađenoj princip obuke sadrže iste korake.

Radimo kodiranje sajtova, izradu sajtova u nekoj od platformi WordPress, Joomla, Drupal, online prodavnice u Woocommerce-u, Magento, Prestashop, Shopify i druge. Programiramo i na zahtev.

Pored izrade sajtova mi se bavimo i SEO optimizacijom, optimizacijom slika, uredjenjem meta tagova, sredjivanjem href petlji, prijavom sajta na sve veće pretraživače. Izradjujemi i xml sitemap fajlove za prijavu na search console.

Ukoliko želite da budete u samom vrhu na pretraživačima, da budete za kratko vreme vidjeni, pozovite nas da Vam damo predlog.

Pored SEO optimizacije, bavimo se i digital marketingom (internet marketing kampanjama), Google Ads i slične platforme prema potrebi, ukoliko je potrebno pogurati rangiranje Vašeg sajta.

Stojimo Vam na raspolaganju za sva Vaša pitanja.

276
AboutBaloo