INTERNET PRODAVNICE KOJE UČE

lukartel 16. februara 2023. 0 Comments

Tehnologije napreduju iz dana u dan, sa njima napreduje i proces programiranja. Prate se novi trendovi, jer mikrokontroleri i procesori imaju sve više mogućnoti. Baloo Digital sistem prati napredak tehnologija, pruža mogućnosti iznad granica.

Tako i online shop-ovi napreduju, uče, kada kažem uče prate preferencije potrošača, sami izradaju profakture i fakture, a podatke putem API-ja šalju u Vaš program za fakturisanje i e-Fakture. Olakšajte poslovanje sa kupcima i dilerima uz pomoć pametnih AI shop-ova.

 

Pored toga što uvek imate tačno stanje, uvek ažurirano, shop ima i stalnu vezu sa brzim poštama, automatski prijavljuje pakete. Sve je lako za upotrebu i smanjuje u neku ruku obim posla, jedino što proces treba da se nadgleda.

Komunikacija sa programima za fakturisanje vrši se na sledeći način, slanjem upita za kupca, zatim za dilera, za svaku ulogu pojedinačno sa cenama po kojima on kupuje. Isto tako komuniciraju se statusi sa bazom, da li je plaćeno karticom, plaćeno karticom na rate, da li se plaća pouzećem, ili preko fakture. Sistem poznaje sve te statuse.

Internet prodavnica prati potrošače, njihove preferencije, uvezana je sa analitikama, pospešuje i prilagođava ponudu različitim potrebama. Tu je dodir i uvezanost sa remarketing kamapanjama. Svako dobija svoju ponudu i predloge za kupovinu.

Uskoro nastavljamo ovu temu…

327
AboutBaloo